Yritysmyynti

KUINKA TEHDÄ TILAUS:

Voit tehdä tilauksen yleisen kauppamme kautta, mutta kassalla valitaan ’Enterpay-yrityslasku’ maksutapana. Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Enterpayn yrityslaskusta osoitteessa www.enterpay.fi/ostajalle. Palvelun käyttöehdot löytyvät täältä

VARASTO:

Jos kauppamme varastossa on jotakin tuotetta vähemmän kuin mitä tarvitsisit, lähetä meille sähköpostia ja kysy varastotilanteesta, niin voimme muokata laskuasi varaston mukaan.

TILAUSTEN MUUTOKSET:

Kaikista muutoksista ja peruutuksista tulee lähettää sähköpostia 48 tunnin sisällä osoitteeseen myynti(at)ttkauppa.fi.

MAKSUTAPA:

Maksutapana on laskutus. Yritysasiakkaille on mahdollista saada laskutussuhde yritykseemme. Saatamme tarkastaa alkavien asiakkaidemme luottotiedot.

TOIMITUS & POSTITUS:

Varaamme tilauksesi postittamiseen 2-4 päivää, vaikka todennäköisesti voimme postittaa sen nopeamminkin. Kun tilauksesi on valmiina lähetettäväksi, laskemme aiheutuneet käsittely- ja postikulut ja lisäämme ne tilauksesi loppusummaan. Pidätämme oikeuden valita paketin kuljettaja. Voimme käyttää myös sinun toivomaasi kuljettajaa, jos suostut hyväksymään kaikki mahdolliset lisäkulut toimituksesta.

RIKKOONTUMISET/VIAT:

Tarkistathan kaikki tilaamasi tuotteet välittömästi niiden saapumisen yhteydessä. Ota yhteyttä TT-kauppaan sähköpostitse osoitteeseen myynti@ttkauppa.fi 5 päivän sisällä rikkoontuneen tai viallisen lähetyksen saapumisesta. Palautetut tuotteet korvataan uusilla tuotteilla. Tuotteiden palauttamista ei hyväksytä, jos niitä on pidetty kauemmin kuin 14 päivää saapumisesta.

PALAUTUKSET/VAIHTAMISET:

Tukkukaupan tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa. Hyväksymme palautukset vain, jos tuotteet ovat viallisia, kuten yllä on kerrottu.

Kiitos!