Yritysmyynti

KUINKA TEHDÄ TILAUS:

Voit tehdä tilauksen yleisen kauppamme kautta. Tilauksesi vastaanottamisen yhteydessä lähetämme sinulle laskun kokonaiskustannuksista. Jos haluat mieluummin lähettää meille listan tuotteista ja niiden määristä, se on myös mahdollista!

VARASTO:

Jos kauppamme varastossa on jotakin tuotetta vähemmän kuin mitä tarvitsisit, lähetä meille sähköpostia ja kysy varastotilanteesta, niin voimme muokata laskuasi varaston mukaan.

TILAUSTEN MUUTOKSET:

Kaikista muutoksista ja peruutuksista tulee lähettää sähköpostia 48 tunnin sisällä osoitteeseen myynti(at)ttkauppa.fi.

MAKSUTAPA:

Maksutapana on laskutus. Yritysasiakkaille on mahdollista saada laskutussuhde yritykseemme. Saatamme tarkastaa alkavien asiakkaidemme luottotiedot.

TOIMITUS & POSTITUS:

Varaamme tilauksesi postittamiseen 2-4 päivää, vaikka todennäköisesti voimme postittaa sen nopeamminkin. Kun tilauksesi on valmiina lähetettäväksi, laskemme aiheutuneet käsittely- ja postikulut ja lisäämme ne tilauksesi loppusummaan. Pidätämme oikeuden valita paketin kuljettaja. Voimme käyttää myös sinun toivomaasi kuljettajaa, jos suostut hyväksymään kaikki mahdolliset lisäkulut toimituksesta.

RIKKOONTUMISET/VIAT:

Tarkistathan kaikki tilaamasi tuotteet välittömästi niiden saapumisen yhteydessä. Ota yhteyttä TT-kauppaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 5 päivän sisällä rikkoontuneen tai viallisen lähetyksen saapumisesta. Palautetut tuotteet korvataan uusilla tuotteilla. Tuotteiden palauttamista ei hyväksytä, jos niitä on pidetty kauemmin kuin 14 päivää saapumisesta.

PALAUTUKSET/VAIHTAMISET:

Tukkukaupan tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa. Hyväksymme palautukset vain, jos tuotteet ovat viallisia, kuten yllä on kerrottu.

Kiitos!