Yritystiedot

Tietoa yrityksestämme

TT-Kauppa.fi toimii aputoiminimenä Suomen Nettimyynti Oy:lle (Y-tunnus 2885161-6). Verkkokauppa tarjoaa monipuolisia suojakuoria erilaisille puhelimille ja tableteille, lisäksi meiltä löytyy myös muita puhelintarvikkeita kuten kaapeleita, kuulokkeita, latureita, muistikortteja jne. Suuresta valikoimastamme löytää jokainen varmasti omaan tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivat puhelimen kuoret ja varusteet.

Puhelimen kuoret ja lisävarusteet

Puhelinten suojakuoria on tarjolla kaikkiin tunnettuihin puhelinmerkkeihin. Voit valita uudet kuoret esimerkiksi Alcatelin, Applen, HTC:n, Huawein, LG:n, Microsoftin, Motorolan, Samsungin ja Oneplussan puhelimiin. Suojakuoria ja –koteloita on saatavilla monissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Meiltä voit tilata kaikenlaisia suojakuoria hauskoista blingbling-kuorista asiallisiin lompakkomalleihin.

Hintamme ovat edulliset, joten voit ostaa kerralla useampiakin vaihtoehtoja. Edullisimmallaan suojakuoren voit saada muutamalla eurolla! Hanki samalla puhelimeesi uusi näytönsuoja, joka estää näytön naarmuuntumisen. Valikoimissamme on laajasti erilaisia kalvoja ja jos haluat suojata puhelimesi näytön todella hyvin, kannattaa valita panssarilasi, joita valikoimissamme on myös edulliseen hintaan.

Nopea toimitus ja ystävällinen palvelu

Katso myös sivuiltamme löytyvät erikoistarjoukset, joista voit tehdä edullisia löytöjä esimerkiksi puhelinten suojakuorista, puhelintarvikkeista sekä puhelimista.

Panostamme toiminnassamme laajan valikoiman lisäksi myös nopeaan toimitukseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Sinun ei tarvitse odotella tilaustasi, sillä tuotteen sijaitsevat Riihimäen varastossamme.

Tilausten toimitus tapahtuu postitse kirjeellä ja kaikki tilaukset lähetetään varastostamme mahdollisimman nopeasti. TT-kaupan tavoitteena on olla edullinen, nopea ja luotettava kotimainen verkkokauppa.

Yhteystietomme

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse osoitteeseen info(at)ttkauppa.fi.

TT-Kauppa.fi
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki
Y-tunnus 2885161-6.

Tervetuloa ostoksille!