OPPO Find X5 IMAK Silikonisuoja, Kirkas.

  • Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin.
  • ttkaupan takuu 6kk

Huom.! Tilaustuote, toimitusaika noin 7-14 arkipäivää.

16,90 hinta sis. alv 24%

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 Myyty: 2 kpl

Tuotetunnus (SKU): 660103013A Osasto:

OPPO Find X5 IMAK Silikonisuoja

OPPO Find X5 IMAK Silikonisuoja on korkealaatuinen suojavaruste, joka on suunniteltu pitämään puhelimesi turvassa ja suojattuna. Suojakotelo on valmistettu ympäristöystävällisestä TPU-materiaalista, joka on joustava, ohut, taipuisa, kestävä ja kulumista kestävä. Materiaali on erittäin sitkeä, eikä helposti muodonmuutu, vanhene, halkeile tai mene rikki. TPU suojaa puhelinta tehokkaasti iskuilta ja vaimentaa iskuvoimaa. Hieno kiillotusprosessointi tekee siitä sileän ja tasaisen pinnan, joka on varustettu kiillolla ja helposti puhdistettava.

Tämä IMAK Silikonisuoja on suunniteltu täydellisesti OPPO Find X5 -puhelimeesi sopivaksi, ja se tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin. Suojakotelo istuu tiiviisti puhelimeesi, ja sen korkeus on suunniteltu suojaamaan laitteen kulmia ja kameraa. Tämä silikonisuoja on kevyt ja helppo asentaa, ja se tarjoaa täydellisen suojan OPPO Find X5 -puhelimellesi.

Tarkemmat ominaisuudet:

  • Valmistettu korkealaatuisesta ympäristöystävällisestä TPU-materiaalista (termoplastinen polyuretaani), joka on joustava, ohut, taipuisa, kestävä ja kulumista kestävä.
  • Materiaali on erittäin sitkeä eikä helposti muodonmuutu, vanhene, halkeile tai mene rikki. TPU suojaa puhelinta tehokkaasti iskuilta ja vaimentaa iskuvoimaa.
  • Hieno kiillotusprosessointi tekee siitä sileän ja tasaisen pinnan, joka on varustettu kiillolla ja helposti puhdistettava.
  • Sisäinen vesitiivis tiivistyskohta istuu täydellisesti puhelimeesi estäen vesijälkien syntymisen.
  • Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin.
  • ttkaupan takuu 6kk
Paino0,037 kg (kilogramma)
Mitat1,2 cm (senttimetri)

Arvostelut

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja

Kirjoita arvostelu