Honor 90 5G IMAK Silikonisuoja, Punainen.

  • Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin.
  • ttkaupan takuu 6kk

Huom.! Tilaustuote, toimitusaika noin 7-14 arkipäivää.

15,90 hinta sis. alv 24%

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

 Myyty: 2 kpl

Tuotetunnus (SKU): 660145363C Osasto:

Honor 90 5G IMAK Silikonisuoja

Honor 90 5G IMAK Silikonisuoja on korkealaatuinen suojavaruste, joka on suunniteltu pitämään puhelimesi turvassa ja suojattuna. Suojakotelo on valmistettu ympäristöystävällisestä TPU-materiaalista, joka on joustava, ohut, taipuisa, kestävä ja kulumista kestävä. Materiaali on erittäin sitkeä, eikä helposti muodonmuutu, vanhene, halkeile tai mene rikki. TPU suojaa puhelinta tehokkaasti iskuilta ja vaimentaa iskuvoimaa. Hieno kiillotusprosessointi tekee siitä sileän ja tasaisen pinnan, joka on varustettu kiillolla ja helposti puhdistettava.

Tämä IMAK Silikonisuoja on suunniteltu täydellisestiXiaomi 13 Pro 5G -puhelimeesi sopivaksi, ja se tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin. Suojakotelo istuu tiiviisti puhelimeesi, ja sen korkeus on suunniteltu suojaamaan laitteen kulmia ja kameraa. Tämä silikonisuoja on kevyt ja helppo asentaa, ja se tarjoaa täydellisen suojan Honor 90 5G -puhelimellesi.

Tarkemmat ominaisuudet:

  • Valmistettu korkealaatuisesta ympäristöystävällisestä TPU-materiaalista (termoplastinen polyuretaani), joka on joustava, ohut, taipuisa, kestävä ja kulumista kestävä.
  • Materiaali on erittäin sitkeä eikä helposti muodonmuutu, vanhene, halkeile tai mene rikki. TPU suojaa puhelinta tehokkaasti iskuilta ja vaimentaa iskuvoimaa.
  • Hieno kiillotusprosessointi tekee siitä sileän ja tasaisen pinnan, joka on varustettu kiillolla ja helposti puhdistettava.
  • Sisäinen vesitiivis tiivistyskohta istuu täydellisesti puhelimeesi estäen vesijälkien syntymisen.
  • Kirkas muotoilu esittelee puhelimesi alkuperäisen eleganssin.
  • ttkaupan takuu 6kk
Paino0,037 kg (kilogramma)
Mitat1,2 cm (senttimetri)

Arvostelut

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja

Kirjoita arvostelu