Asus Zenfone 4 Max Kuoret

Asus Zenfone 4 Max kuoret, kotelot, panssarilasit ja suojakalvot pitävät puhelimesi ehjänä ja hyvässä kunnossa monenlaisessa menossa. Suojaa ja personoi puhelimesi tyylikkäin lisävarustein!

Nämä kuoret sopivat vain Asus ZenFone 4 Max ZC520KL puhelimeen, jossa on 5,2 tuuman näyttö.

Ale!
16,91
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!
Ale!

Suojaa ja personoi puhelimesi tyylikkäin lisävarustein! Zenfone 4 Max ZC520KL kuoret, kotelot, panssarilasit ja suojakalvot pitävät puhelimesi ehjänä ja hyvässä kunnossa monenlaisessa menossa.

Kaikki kaipaamasi suojat ja lisävarusteet ovat tilattavissa TT-Kauppa.fi verkkokaupasta, jossa tarjoamme mahdollisimman laajan ja monipuolisen valikoiman Asus-tarvikkeita. Tuotteiden joukosta löydät varmasti omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat kuoret, kotelot ja muut suojat Zenfone 4 Max ZC520KL -puhelimeesi.

Oikeanlaiset lisävarusteet pitävät paitsi puhelimesi ehjänä, tekevät siitä omannäköisen ja juuri sinulle sopivan. Pääset tarkastelemaan koko valikoimaamme panssareista lompakkokoteloihin. Hinnan ja tuotetietojen lisäksi, löydät tuotteen Lisätiedot-kohdasta muut värivaihtoehdot. Jokaisen tuotteen kohdalla voit tarkistaa myös sen saatavuuden ja arvioidun toimitusajan, sekä muiden asiakkaidemme arviot tuotteesta, jotta voit olla varma ostopäätöksestäsi.

Laatu ja laaja valikoima ovat meille erityisen tärkeitä ja ne ovat kaiken tekemisemme lähtökohta. TT-Kaupan tavoitteena on olla edullinen, nopea ja luotettava kotimainen verkkokauppa. Haluamme tarjota parhaan valikoiman parhaaseen hintaan. Toimitamme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti. Saat tilaamasi Zenfone 4 Max ZC520KL kuoret postin kirjeenä suoraan postilaatikkoon!