Toimitusehdot

I. Toimitustavat

Yli 25 euron tilauksille tarjoamme ilmaiset postikulut Priority-kirjeellä ja kaikilla tuotteilla on 32 päivän täyden palautusoikeuden. Palautus on sinulle ilmainen.

Noutokin onnistuu suoralta Riihimäeltä.

Toimitusaika:

  • Economy-kirje: perille 2-5 työpäivää.
  • Priority-kirje: perille 1-3 työpäivää.
  • Pikkupaketti (seurantakoodi): perille 1-3 työpäivää.
  • Postipaketti (seurantakoodi): 1-2 työpäivää.
  • Nouto Riihimäeltä.

II. Maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle.

1. Klarnan lasku

Osta nyt – maksa myöhemmin!

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 14 päivää tavaroiden lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien tavarat ovat käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Klarna veloittaa sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi.

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu tietosuojaselosteessaan. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Klarna käsittelee henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaakseen ja analysoidakseen asiakkuutesi, suorittaakseen luottoarvioinnin, markkinoidakseen ja kehittääkseen liiketoimintaansa. Klarna saattaa myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessaan on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat heihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

2. Verkkopankkimaksu

Klarnan verkkopankkimaksu on maksutapa, jonka avulla kuluttajat voivat maksaa ostoksen suoraan pankkitililtä ilman kirjautumista uuteen palveluun tai muistaen uusia salasanoja. Kun päätät maksaa verkkopankkimaksulla, sinut ohjataan suojatulle maksusivulle, jota ylläpitää Sofort. Sofort on lisensoitu maksutoimeksiantopalvelu, joka on ollut osa Klarnaa vuodesta 2014 lähtien. Maksusivulla valitset sen pankin jota haluat käyttää maksamiseen, ja tämän jälkeen sinut ohjataan suorittamaan maksu loppuun pankkisi rajapinnassa.

III. Palautus

Ostajalla on 32 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteilla laskettuna vastaanottopäivästä.

Palautusohjeet:

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Muutoin veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutunueet kulut, kuitenkin aina vähintään 10,00€.

  1. Täytä tuotteiden mukana sinulle toimitettu palautuslomake (LÄHETE) huolellisesti ja liitä se palautuslähetykseen
  2. Paketoi palautus asiallisesti esim. samaan kirjepussiin, jossa se tulikin ja kirjoita sen päälle palautusosoitteemme:

TT-Kauppa.fi
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki
Suomi

  1. Kirjoita palautuskuoreen vielä ’ASIAKASPALAUTUS 651355’, niin lähetys saapuu maksuttomana palautuskäsittelyymme. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.
  2. Vie palautuskuori Postiin ja pyydä palautuksesta kuitti.
  3. Rahanpalautus tai laskun mitätöinti suoritetaan mahdollisimman pikaisesti palautuksen saavuttua.

HUOM! Palautusten kulkemisessä meille menee tyypillisesti noin viikon verran ja hyvitämme rahat viikottain torstaisin.