Palautus

Palautus

Ostajalla on 32 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteilla laskettuna vastaanottopäivästä.

Palautusohjeet:
Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Muutoin veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutunueet kulut, kuitenkin aina vähintään 10,00€.

1. Täytä tuotteiden mukana sinulle toimitettu palautuslomake (LÄHETE) huolellisesti ja liitä se palautuslähetykseen

2. Paketoi palautus asiallisesti esim. samaan kirjepussiin, jossa se tulikin ja kirjoita sen päälle palautusosoitteemme:

TT-Kauppa.fi
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki
Suomi

3. Kirjoita palautuskuoreen vielä ’ASIAKASPALAUTUS 651355’, niin lähetys saapuu maksuttomana palautuskäsittelyymme. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

4. Vie palautuskuori Postiin ja pyydä palautuksesta kuitti.

5. Rahanpalautus tai laskun mitätöinti suoritetaan mahdollisimman pikaisesti palautuksen saavuttua.

HUOM! Palautusten kulkemisessä meille menee tyypillisesti noin viikon verran ja hyvitämme rahat viikottain torstaisin.

Klarna

Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palautus on käsitelty. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi www.klarna.fi.
 
Jos olet palauttanut osan tuotteista, saat meiltä kuittauksen kun palautuksesi on käsitelty. Saat pian myös Klarnalta uuden päivitetyn laskun ja voit suorittaa maksun uuden laskun mukaisesti. Sinun ei tarvitse maksaa koko laskua mikäli aiot tehdä palautuksen. Jos palautat koko tilauksen laskusi mitätöityy, kun palautuksesi on saapunut varastollemme ja se on kirjattu.
 
Mikäli palautuksen tekeminen on viivästynyt ja laskun eräpäivä lähestyy, voit käydä Klarnan asiakassivuilla tekemässä ilmoituksen palautuksesta, jolloin lasku menee taukotilaan ja eräpäivä ei juokse.
 
Kaikissa laskuun liittyvissä kysymyksissä teitä auttaa Klarnan asiakaspalvelu.