Nokia 8.1 ja Nokia 5.1 Plus -älypuhelimet nyt myynnissä Suomessa

Nokia 8.1 ja Nokia 5.1 Plus

Kaksi uutta Nokia-älypuhelinmallia, Nokia 8.1 ja Nokia 5.1 Plus, tuli Suomessa myyntiin 14. tammikuuta.

Nokia 8.1 -mallissa on lasipintainen takaosa ja se on varustettu 6,18 tuuman HDR PureDisplay -näytöllä, ZEISS-optiikan sisältävällä kaksoiskameralla, Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiirillä sekä 3 500 milliampeeritunnin akulla. Suomessa puhelin tuli myyntiin mustana ja sinisenä. Puhelimen ominaisuuksiin nähden puhelimen 399 euron suositushinta on verrattain kilpailukykyinen.

Nokia 5.1 Plus on varustettu 5,86 tuuman lovellisella näytöllä. Näytön tarkkuus on 1520×720 pikseliä, joka on hieman matalampi kuin kalliimmissa malleissa. Lisäksi siinä on 13 ja 5 megapikselin kaksoiskamera takana, 8 megapikselin etukamera, MediaTek Helio P60 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavun RAM, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja muistikorttipaikka sekä 3 060 milliampeeritunnin akku. Suositushinta Suomessa on 199 euroa, joten puhelimen hinta-laatusuhde on erinomainen.

Olipa puhelimien hinta-laatusuhde miten mahtava tahansa, on kännykän hankinta aina investointi. Ja kukapa fiksu investoija ei haluaisi turvata investointiaan? Sen vuoksi suojaavat puhelimen kuoret ovat tärkeät. Näihin malleihin on saatavana kuoria eri malleissa ja väreissä, sekä ruutua suojaavia panssarilaseja. Tule tutustumaan verkkokauppaamme ttkauppa.fi ja valitse suosikkisi! Tilaukset lähetetään Riihimäen varastoltamme, joten toimitus kestää vain pari päivää. Ai niin, ja joko mainitsimme, että toimitus on ilmainen ja tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus?

Nokia 8.1 kuoret: https://goo.gl/Hvfs6u

Nokia 5.1 Plus kuoret: https://goo.gl/NSajrz