Mistä ostaa puhelimen suojakuoret?

Kysymys näyttää yksinkertaiselta, mutta missä kannattaa tilata puhelimen suojakuoret juuri luurillesi? Puhelinkuoret ovat tulleet niin suosituiksi viime pari kymmenen vuoden aikana. 2000-luvun alussa kai kaikki yhä muistaa kuinka kova puhelin rakennettiin ja puhelimen suojaamiseksi ei välttämättä vaatinut suojakuorten käyttöä, mutta älypuhelimen syntyä asia vähitellen muuttunut. Älypuhelimet ovat rakenteeltaan vanhempaa puhelinta ohuempi ja liukkaampi, myös sen näyttö altistuu helposti hajoamiseen tippuessa.

Tämän takia puhelimen suojakuoreihin erikoistunutta yritystä alkoi kukoistaa ja tämän alan markkina arvioi noin 2,1 miljardia dollaria vuonna 2016 Yhdysvalloissa (lähde: Grandviewresearch). Nyt palataan pääkysymykseen eli mistä voidaan tilata suojakuoret? Periaatteessa suojakuoret löytyvät ovat tällä hetkellä kaikkialla pienemästä puhelintarvikeihin myyvistä kaupoista suurempiin elektroniikkaverkkokauppoihin, mutta markkinan luotettavan suojakuoreihin erikoistun verkkokaupan löytö on yhä haastava, varsinkin tilaukset tehdään EU-ulkopuolelta sijaitsevissa verkkokaupoissa.

EU-ulkopuolelta sijaitsevassa maissa on laadukkaita suojakuoria

Suojakuoret voidaan tilata edullisesti ja nopeasti Euroopan ulkopuolelta sijaitsevilta mailta, mutta tilanne on muuttunut rajusti kun EU:n määrittämä arvonlisäverodirektiivi on tullut voimaan 7.2021., sen mukaan kaikki EU:n ulkopuolelta tulevat paketit täytyy tullata ja maksaa arvonlisäveroja ja mahdollisesti postin käsittelymaksuja. Vaikka EU-ulkopuolelta tulevat suojakuoret ovat hyviä ja laadukkaita, sen hankinta on nyt haastava ja byrokratia.

Puhelimen suojat voidaan myös tilata kätevästi Euroopassa sijaitsevasta yrityksestä tai kotimaisesti verkkokaupasta, mutta ennen ostospäätöksen tekoa kannattaa lukea ensisijaisesti kaupan toimitusehtoja ja selata palautusoikeuteen liittyviä vaihtoehtoja. Monet kauppiaat eivät suostua palauttaa täysin maksettua summaa ongelmana sattuessa ja mahdollisesti lakata valituksen puhelun ja viestin vastaamasta, vaikkei puhelimen suojakuoren kauppasumma ole yleensä suuri.

Tiesitkö se, että verkko-ostoksella ostajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus

Vaihtoehtoisesti suojakuoret voidaan tilata kätevästi TT-Kaupasta ja miksi? Suojakuoren kaupantekoon meillä on yli kymmenen vuotta ja tietämme mitkä suojakuoret sopivat parhaiten puhelimeesi. Vaikka suurin osa suojakuoren valikoimastamme tulee Kiinasta, sillä ei tarkoita että suojakuoret ovat huonolaatuja ja käyttökelvottomia, vaan niillä kuoreilla on myös omat vahvuutensa kuten monet laadukkaat kiinalaiset puhelimet ovat valloittaneet nykyisessä puhelimen markkinoissa. Meillä tarjoaa laajaa vaihto- ja palautusoikeutta, sillä asiakastyytyväisyys on meille tärkein, joten vakuutamme se, että saat parhaat palvelut ja tuotteet asioidessasi verkkokaupassamme.

Lyhyesti TT-Kaupasta – Suojakuoret verkkokauppa

TT-Kauppa.fi perustettiin 4.9.2012 toiminimellä ja siirsi Oy:ksi vuonna 2018 ja sen perustaja on Trung Ta. Verkkokauppa myy puhelintarvikkeita ja suurin osa niistä on suojakuoreita, panssarilaseja ja PopSockets-pidikkeitä. Alun perin Trung Ta myi puhelintarvikkeita Huutonetissa, mutta huomasi että puhelintarvikkeiden osto oli hankala sillä myyntialustalla koska myyjä oli monta ja haulla ei voinut etsiä oikeita kuoreita, joten perusti TT-Kauppa.fi-verkkokaupan, jossa ihmiset voivat etsiä puhelimeensa sopivat suojakuoret helpommin.

Voimme luvata seuraavat asiat tilatessasi meiltä:

  • Laadukkaat suojakuoret puhelimeesi
  • Vaivaton palautus ja toimitus
  • 100% tyytyväisyystakuu

TT-Kaupan perustaja - Trung Ta ja hänen varastonsa
TT-Kaupan perustaja – Trung Ta ja hänen varastonsa

Tervetuloa ostokseen ja on meillä iloa palvella teitä!

Myös nämä saattavat kiinnostaa: