Miksi käyttää suojakuoria?

Miksi käyttää suojakuoria - TT-Kauppa.fi

Uuden puhelimen ostettua monet hankkivat uusiin luureihin heti suojakuoret ja panssarilasit, jotta puhelimet pysyisivät ehjinä ja niiden käyttöikää voitaisiin pidentää. Samalla puhelinta voidaan suojata tippumiselta ja kolhuilta. Kaikki yllä mainittuja seikkoja pidetään paikkansa pitävinä, mutta onko suojakuorien käyttö välttämätöntä ja mitä etuja ne tarjoavat? Selvitellään.

Ovatko suojakuoret todella tärkeitä uusille puhelimille?

Suojakuoret itsesään ”hyötyjä”, mutta kun niitä käytetään yhdessä puhelimen kanssa, se tarjoaa käyttäjille parempia käyttökokemuksia. Ensiksi suojakuoret mukauttavat puhelimen ulkoasua, niin että puhelimesi on helpompi erottaa muiden joukosta. Voit halutessasi räätälöidä puhelintasi suojakuorilla tarpeidesi mukaan, sillä suojakuorien valikoima on todella laajaa, mm. kestävistä silikonisuojista tyylikkäämpiin lompakkokoteloihin.

IMAK Silikonisuojat

Toiseksi käyttämällä suojakuoria suojaat puhelimen, jos se sattuu putoamaan lattialle. Nykyään vaativat kuluttajat ovat valmiita maksamaan arvokkaista älypuhelimilta jopa tuhansia euroja. Vastineeksi puhelimen käyttäjät saavat nauttia puhelimen ominaisuuksista ja huippunopeudesta sekä suositusta brändistä. Näistä upeista asioista huolimatta uudet puhelimet ovat todella herkkiä – varsinkin niiden näytöt hajoavat helposti tippuessa ja puhelinhan lipsahtaa kädestä melko usein. Siksi suojakuorien käyttö on kannattavaa ja säästät myös kotivakuutuksen omavastuunmaksussa puhelimen joutuessa kalliiseen huoltoon.

Hajonnut puhelin

Viimeiseksi suojakuoreien myötä saat puhelimesta hyvän otteen pitäessäsi sitä kädessä. Monella puhelimella on suunnittelultaan liukkaat kehykset, jotka eivät miellytä monia käyttäjiään. Tähän ongelmaan löytyy onneksi ratkaisu, kun monen suojakuorien valmistajat ovat alkaneet huomata seikan, ja valmistaa kuoria niin, että silikonisuojissa puhelin ei luiskahda kädestä helposti.

Dux Flip Cover

Mistä voin tilata puhelimeen suojakuoret?

Itse asiassa suojakuoria voidaan tilata helposti netistä sekä kotimaasta että ulkomailta verkkokaupoista, mutta luotettavia suojakuorten verkkokauppoja on vain muutama, kuten TT-Kauppa.fi, eli juuri meidän verkkokauppamme. TT-Kauppa.fi on Trung Tan perustama suojakuoriin erikoistunut verkkokauppa 8 vuotta sitten ja sieltä on toimitettu yli 26 000 suojakuori-, suojakotelo- ja panssarilasitilausta. Meillä on laaja kokemus ja tuntemus alalta, joten voit tilata puhelimeesi parhaat suojat vaivattomimmin ja varmemmin.

Tervetuloa ostoksille!

Ystävällisin terveisin
Kauppias Trung Ta