Kannattaako tilata kännykänkuoret kiinasta?

Nykypäivänä voit helposti tilata kännykänkuoret netistä joko kotimaisilta kauppiailta tai EU-ulkopuolelta sijaitsevilta verkkokaupoista ja Kiina on yksi monista paikkoista, jossa löydät edulliset ja laajan valikoiman suojakuoret, mutta monilla on kuitenkin huonoja kokemuksia tekemänsä ostoksen kanssa, niin tässä artikkelissa pohditaan sitä, että kannattaa tilata suojakuoret kiinasta?

TT-Kauppa.fi on aloittanut toimintansa suojakuorten verkkokauppiaana noin viisitoista vuotta sitten, jolloin kiinasta tulleita tavaroita katsottiin romuina ja käyttökelvottomina, siihen leimaukseen oli hyvät perustelut, sillä toiselta mantereelta saapuvien tavaroiden laatu oli erittäin heikko ja tilattu tuote meni rikki muutaman päivän kuluttua käytöstä. Tilanne muuttui rajusti lähinnä vuonna, sillä suojakuoret, joita valmistellaan Kiinasta, on parannettu sekä laadussa että toimivuudessa. Kiinassa suojakuoreihin erikoistuvien yritysten perustaminen selittää tästä parannuksesta, sillä uudet yritykset kilpailevat toistensa tuotelaadusta ja hinnasta, joka hyödyntää kuluttajia.

Siitä huolimatta Kiinasta tilaamisen toimitusaika saattaa kestää entistä pidempää ja sieltä tulleista tavaroista tullataan ja maksetaan arvonlisäveroja, josta mainittiin ja kirjoitettiin tässä julkaisussa. Suurin osa tilauksista Kiinasta toimitetaan joko kirjeinä lentolähetyksellä tai nopeampana ja kalliimpana DHL-toimituksella, mutta monet tilavat itselleen edullisimmalla toimitustavalla, joten toimitus kestäisi jopa 30 työpäivää. Tavaraa saapuessa Suomeen niiden pitää maksaa tulliveroja, jotka tekevät loppusumma suurempi kuin tuotehintaa postikuluineen.

Tiesitkö se, että meiltä saat suojakuoreita tilattua nopeammin ja vaivattomasti?

Miksi meidän suojakuoren hinnastomme on niin korkeaksi?

Monet ihmettelevät miksi hinnoittelemme suojakuoren valikoimaa näin korkeasi? Sillä samalla hinnalla voidaan ostaa pari samaa suojakuorta. Onpa se totta että suurin osa suojakuoreistamme tuotettiin Kiinasta, mutta emme valitettavasti voi hinnoitella samalla tasolla kuin Kiinassa myymistä suojakuoreita, sillä tuotteisiimme on jo maksettu tulliveroja ja kaupasta syntyviä toimituskuluja, joten niiden osuus asiakkaamme ei tarvitse hoida. Lisäksi tuoteloppuhintaan pitää lisää Suomen määräämiä arvonlisäveroja ja liiketoiminnastamme syntyvät kustannukset, joten on se kyllä järkevä että hinnastomme on tällä tasolla.

Myös nämä saattavat kiinnostaa: